10 funny routines

Andrea_Berlin_Blogg_Wellness-1916

Hej på er! Tänk vad vi har mycket trix för oss i vardagen som man egentligen inte tänker på. 🙂 Har ni några speciella egenheter som ni bara måste göra för att må bra, få kontroll eller kanske för att utmana er själva? Eller har ni dille på något? Själv är jag ju “pedanten” själv så här kommer några avslöjanden om mig. ☺

 • Jag kan mycket väl tänka mig att äta två mål mat om dagen som är identiska – alla dagar i veckan. Det vill säga, att det bara är kvällsmiddagen som skiljer. Jag äter alltid olika saker i perioder, tills jag tröttnar helt, då byter jag.
 • Goji bär är det första jag äter efter varje måltid. En liten skål efter lunch och en efter middag. Älskar dessa små söta bär som är fullproppade med nyttigheter – riktiga superfoods. Beställer 1 kg på nätet med jämna mellanrum.
 • Fullkomligt älskar att svettas dyblöt vid träning, men verkligen hatar när folk studerar mig på gymmet!  Vill ha det som en frizon där jag kan gå all-in. Därför älskar jag hotellgym där det oftast är lite folk och man kan köra till den egna musiken. Musiken är ao i träningen!
 • Jag vill alltid ha rutiner här hemma, där jag har fasta dagar i veckan då jag t ex tvättar lakan på lördagar och handdukar på torsdagar, då påminner min telefon mig just den morgonen.
 • Jag skulle aldrig använda ett träningsplagg mer än en gång, dvs jag tvättar en tvätt efter varje pass på gymmet endast med träningskläder. Kör man 30 grader uppsköjning, ut och in, samt med “träningstvättmedel” håller kläderna hur länge som helst. Det blir heller ingen risk att äcklig doft fastnar för evigt i plaggen.
 • Jag har alltid min telefon på ljudlös, då den ofta skrämmer mig när den ringer eller plingar. Vill inte känna stressen… haha.
 • Packar alltid en full resväska på ca 20 kg trots att jag bara ska vara borta en weekend. Jag måste vara stensäker på att jag har grejer och kläder för alla tillfällen. Tänk OM…
 • Trots att jag är pedantisk kommer jag aldrig i tid, jag är alltid 10-15 minuter sen. Det var väl det man lärde sig på universitetet? Den där akademiska kvarten sitter kvar i mig.
 • Köper aldrig lite av varje, utan mycket av få grejer jag gillar. Det kan tex synas i kylen, garderoben m.m där det finns många likadana. Viktigt att det inte tar slut… eller att man sliter upp en favorit.
 • Har många rutiner i mitt huvud som måste göras i en viss ordning. Det kan vara väldigt små saker men även större projekt. Att göra något baklänges, men identiskt, kan störa mig enormt. ☺

Så nu vet ni det! 🙂 Känner ni igen er i något? Kanske kan det tyckas löjligt, men det är just sådana här saker som präglar ens personlighet och gör varje människa speciell. Alla är vi UNIKA!

Varje unik egenskap du har, gör dig till just den härliga person som du är! Glöm inte det. Tack för du tittade in idag.

Kvällskramar ♡

 

Dela detta
2 Kommentarer
 1. Tilda says:

  Har också alltid min mobil på ljudlös, blir sjukt stressad av ljudet haha, känns som att man går och väntar på att den ska plinga? Och det här med rutiner, klarar mig inte utan rutiner alltså..min morgonrutin håller jag fast i hårt? Roligt inlägg, kram!

  Svara
  • Andrea
   Andrea says:

   Kul att du gillade det. Tack! 🙂
   Härligt att höra att det är fler som har personliga rutiner och trix 😉
   Ha en toppen dag fina du! Kram ♡

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *