15.02.15

Just nu står de här urvackra rosorna på vårt köksbord. En blandning mellan rosa och peach, visst är det en härlig färg!? En bukett från min fina mamma. ?

Igår var det kärlekens dag. Gav ni er själva något extra? Jag inledde min dag med en riktigt “vårig” powerwalk i solen. Vädret var ju bara för bra för att vara sant. Vindstilla, klarblå himmel och sol. Sedan jobbade jag hemifrån. Åkte till posten och hämtade ut paket, väldigt speciella små saker. Jonas fick öppna paketen i går. Sååå fina kan ni tro! 😀 Ni ska snart få se…

Sen lyxade jag till det med en stor påse naturgodis vid skrivbordet under eftermiddagen. Dröm gott! Chokladsuget blev för stort helt enkelt, men ibland orkar jag bara inte säga nej till mig själv. 

Idag är faktiskt ett ännu mer magiskt datum. Vår bröllopsdag! 15.02.15  Älskar sifferkombon! 🙂

Kommer ni ihåg datumet som vi ritade i sanden?

Kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *