2 years wedding day

Andrea_Berlin_Maldives_Wedding-6129Andrea_Berlin_Maldives_Wedding-5805

Denna vecka har härliga minnen vaknat till liv, det har ju både varit Alla hjärtans dag och vår bröllopsdag den 15 februari 2015. Vi har varit på tok för dåliga på att fira så här mitt i veckan, men idag tittade jag igenom alla våra underbara bilder och minns tillbaka. En resa som jag aldrig kommer att glömma! ? Dessutom kom denna blogg till under resan, vilket faktiskt gör att den också fyller två år! 🙂

Att komma tillbaka till kylan från Dubai har verkligen tagit knäcken på mig. Jag är så trött att jag knappt kan hålla mig vaken framför datorn på kontoret. Nere i värmen bara för några dagar sedan hade jag hur mycket energi som helst. Tränade stenhårt och hittade på massa grejer utan att vara helt slut. Förmodligen gjorde all sol och d-vitamin en riktig kick för kroppen. Nu vill den bara gå in i “sleep mode” hela tiden… jobbigt! Känner ni igen er!? 

Hoppas ni får en toppen fredag!?

Stor flashback kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *