Barfota ön

LAV_2342
LAV_2343
LAV_2273LAV_2270LAV_2333

LAV_2298

Idag har vi premiärbadat, det började med några simlänger i den magnifika poolen när vi vaknade. Schemat blev tokigt i morse, det gick nämligen inte att sova i natt, vi är helt ur rytm. När kl var 03 var det bara att inse att kl 7 på gymmet var uteslutet. Vi sov därför två timmar till och startade dagen med härlig frukostbuffé innan kl 10. (Vi är 4 h före er i Sverige)

Sen blev det massor av sol och bad precis nedanför vår bungalow. Det är så otroligt lugnt och privat här. Man har sin egen strandbit och stolar precis nedanför. Kan inte bli bättre! 🙂

På den här lilla ön finns bara vårt hotell. Runt om hela stranden ligger alla bungalows. Det innebär att man kan strosa runt ön på ca 15-20 minuter. Efter ett antal timmars solande utforskade runt lite. Här får man utan tvekan uppleva det finaste turkosblåa vatten som finns och sanden är som vetemjöl. Längst stranden går fåglar som liknar storkar och på vissa ställen samlas massvis med fiskar.

Dagen avslutades i stället med en tur på gymmet innan vi åt riktigt god middag. Mina favoriter hittills har varit fisk av olika slag och vitlöksfrästa bläckfiskringar. Gott att äta i den här värmen. Desserterna är inte heller att leka med – så goda!

Nu chillar vi i turkosblå puffar i mörkret vid beachloungen. Det spelas mysig musik och vi bara kopplar av innan det är dags att gå och lägga sig. Det blir verkligen kolsvart här ner solen går ner, bara små spots i palmerna som leder en rätt hem.

I morgon när ni ser fler bilder kommer ni förstå att man inte behöver några skor här någonstans. ALLT består av sand! Känns helt knäppt, men så skönt! 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *