About this week

Heeeej, hur mår ni? Hoppas bra! 🙂 Eftersom det blivit lite färre inlägg nu på senaste och mycket annat som är i fokus tänkte jag uppdatera er med en liten “veckans lista” där lite av min vardag just nu kommer fram.

__________________

Veckans roligaste – All underbar respons som har kommit på OSIMAGNESIUM produkterna. Det finns inget bättre att få höra all er nyfikenhet och intresse för varumärket. Tack! 🙂 Håller alla tummar nu för att det får ett lyckat mottagare av marknaden också.

Veckans tråkigaste – Vädret. Är lagom road att köra sportbil med sommardäck när det är minus och snöar (nej vi bytte aldrig till vinterdäck på min körbil och det kan man ju ångra nu…)

Veckans mående – Mentalt känns allt bra, med hopp om våren! Älskar ljuset. Min kropp mår desto sämre, åkte på ett återfall på min ständigt latenta trochanterit i höger ben (som sträcker sig från muskelfästet i ländryggen ner till knäet) samt en överbelastad fot. Gör jag ett snedsteg i träningen kan detta komma från en dag till en annan och vara riktigt smärtsamt. Har inte haft problem på super länge, men det som knäckte mig var förra helgens långa powerwalks i ljup snö och på isigt, halt och ojämt underlag. Det tog kål på muskelfästena. Har varit hos min sjukgymnast och förhoppningsvis kan jag nu hjälpa kroppen till återställning med anti-inflamatoriskt under en vecka. 

Veckans träning – Har inte varit alls intensiv pga av benet, min trötthet har också tagit över. Överlag har jag gått ner i träningsmängd till 1 h per dag, vilket har resulterat i ca 5 timmar mindre träning per vecka. De nya maskinerna på gymmet ger en mycket effektivare träning, vilket har gjort att jag valt att utesluta cykling (högintensiv spinning) och PW i backe på löpband helt och hållet.

Veckans godaste middag – En favorit hos mig just nu är en asiatiskinspirerad rätt. Strimlad lövbiff -kryddad med picklad ingefära och sesamfrön. Till det, fint strimlade rawfood grönsaker (kålrot, vitkål, purjolök, paprika, sockerärtor) + färsk koriander. Sriracha mayo (blandad med gräddfil – annars för staaark) och allt toppat med lite rostade jordnötter för crunch.

Veckans sundaste – Jag som är naturgodis-fan har sett att Tropic Snacks har släppt två sockerfria varianter i lössortimentet – jordnötstoppar och chokladdragerade russin. Båda sötade med stevia. Håller tummarna för att det kommer cashew’s och mandlar också. Självklart är originalet lite godare (sötare o rundare chokladsmak) men när man försöker hålla sockerfritt kan en liten påse steviasötade jordnötstoppar med choklad vara ett gott och mättande mellis.

Veckans snacks – Har blivit helt “hooked” i mullbär. 🙂 Så härligt söta med kolasmak! Har ni inte testat så gör det. Kan knappt sluta snacksa på dom!

Veckans selfcare – Fixade äntligen min naglar i veckan. Så skönt och få ny fransk manikyr. Dessutom satte jag på ett litet glimmande hjärta på min ena tumnagel. Blev så fint. Kan bli alldeles kär i en liten detalj… haha.

Veckans spaning – Letar nya glasögon. Kommer dock bara bli ett komplement till mina linser. Hoppas hitta den rätta bågen nästa vecka så de kan bli klara. 🙂

Veckans bästa tv – Har börjat kolla på Gråzon på Cmore. Har sett de 3 första avsnitten och tycker den verkar bra!

Ha en underbar helg! 

Massor av kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *