Active weekend

Andrea_Berlin_Gym_At_Six_Stockholm-

Hej vänner, har ni haft en härlig helg? 🙂 Jag kom precis hem från en super härlig lång cykeltur med killarna. Fantastiskt, vilken runda! Jonas köpte en ny “tävlingshoj” igår, en sjukt fin Bianchi cykel, svart med turkosa detaljer! Wow, vad den är snygg… är så avis! Men snart blir det nog en riktig cykel för mig med. Målet är att vi ska ut och köra tillsammans. Men idag blev det i alla fall en 3 mils runda. Perfekt avslut en söndagseftermiddag som denna.  🙂

Kan dock erkänna att jag var rätt trött i benen idag. Dubbla träningspass i går och gymmet i morse. Men jag älskar det, jag brinner verkligen för träningen! ? Gjorde ett test för lite sedan och min kondition är på topp. Min vilopuls ligger nu på ca 49-50 slag/m. Det börjar bli utmanande att få upp flås när man tränar. Jag blir otroligt svettig, men kan nästan hela tiden hålla en konversation eller sjunga samtidigt. 🙂 Det är i alla fall mitt mål. Vill inte gå högre i puls för att inte utmana hjärtat och höja kortisolnivåerna för mycket.

Denna helgen har varit en så härlig kombination mellan fys och mys. Besökte världens grymmaste godis butik i fredags och köpte riktigt gott lösgodis och naturgodis. Ni som bor eller har chansen att komma till Malmö. Missa inte att besöka Sweet på Mariedahlsvägen. 400 godissorter och samma pris på allt oavsett vad man köper. Topp färskt! Rena himmelriket… haha 🙂 Efter 4 veckor utan socker var detta bara såååå fruktansvärt gott! Har ätit sockerfria treats såsom bars, Add Icecream m.m men riktigt godis går ju inte att jämföra.

Så hos oss har det blev en mysiga kvällar med tv-serier (har börjat kolla Farang – ganska spännande tycker jag), en lång höst-PW, gympass, långcykling, veckohandling och relax. Härlig kombo! Nu är jag redo för en ny vecka. Är ni?

Söndagskramar ♡

Dela detta
2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *