Back to the golden Dubai

andrea_berlin_fairmont_the_palm_resedence_south_dubai-8047andrea_berlin_fairmont_the_palm_resedence_south_dubaiandrea_berlin_fairmont_dubai-9948

Ja, ni läste rätt! Det blir en resa till Dubai denna vintern också! 🙂 Är så glad att få komma tillbaka till detta älskade paradis för 4:de året i rad. 🙂 Vi kommer åka till Fairmont the Palm där vi var förra vintern. Älskar verkligen det stället. Perfekt location, miljö, strand och oslagbar mat!

Egentligen var detta inte alls planerat som jag skrivit tidigare. Meningen från början var att jag och Jonas skulle resa två veckor till Miami under februari månad, men planerna blev ändrade när han fick nytt jobb som VD för ett nytt it-bolag och börjar där i samma veva. Så jag trodde faktiskt att vi skulle bli var i Sverige hela vintern. Men för tre dagar sedan ringde min underbara mamma och frågade om jag ville åka tillbaka till Fairmont. Och vem säger nej till en sådan grej? Hon hade redan bokat och ville bara kolla om datumen var okej. Hallå! ?

Känns så otroligt härligt och ser redan fram emot lite solstålar denna vintern också. Dessutom längtar jag efter arabisk mat var och varannan dag – så nu är det bara att räkna ner! Prick en månad kvar. Första veckan i februari är det dags för Dubai! 🙂

Hoppas ni har fått två härliga dagar som inledning på nya året! Här har det varit träning, skogsturer och massa slapp vid tv-n. Precis som det ska vara för att man ska må bra och snart vara redo för vardagen!

Stor januari kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *