Barebells Hazelnut Nougat

Hej vänner! Är ni sugna på nya smaker? Nu i höst fullkomligt exploderar det ju med nyheter i ät- och drickbara former. Jag som är så nyfiken på alla nya träningsprodukter och hälsosammare alternativ fortsätter såklart att testa. Hoppas ni gillar det och får lite tips på vägen… Kanske har ni sett den här gröngölingen? 🙂 Det senaste tillskottet från Barebells är just denna Hazelnut Nougat proteinbar. ?

Ni som har ätit Barebells tidigare vet ju att kvalitén verkligen håller klass och förväntningarna är höga. Nu har de faktiskt kommit dit hän att den klassiska “proteinkaraktären” nästan försvunnit. Den här kan helt klart konkurrera med vanlig godischoklad i smaken. Hur bra är inte det för oss som vill äta socker allt för ofta!? 🙂

Gillar ni nougaten i Aladdin asken på julen? Ni vet med lite små knapriga hasselnötter i… Mmmm mums! Skillnaden mot en sådan krämig liten sötsak är förvånansvärt liten. Den här baren är kanske något tuggigare, men har samtidigt mjukhet och en liten len kant av kolakräm på toppen. En matig chokladbit i större avlångare format. Såklart är den fortfarande sockerfri, med 20 g protein och ca 200 kal/bar. 

Detta är en bar som jag är övertygad om blir en storfavorit i bassortimentet. Jag som verkligen ÄLSKAR nougat tycker smaken är helt gudomlig! ? Gillar framförallt den mjukheten och den söta nougaten. Trots att inte hasselnöt är min favoritnöt gör den sig väldigt väl i den här kombinationen. När det gäller konsistensen tycker jag den påminner lite om caramel cashew – fast mycket mer “chokladig”! En perfekt avslutning efter en måltid tycker jag. En bar som aldrig är fel att packa ner i väskan!

Låter bilderna tala. Spring och köp den här om ni inte redan provat! I’m in love!

Stor kram ♡

___________________________

Inlägget är ett samarbete med Barebells.

Dela detta
4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *