Barebells Icecream test

Visserligen börjar  sommaren lida mot sitt slut, men när vardagen är igång igen så tycker jag det känns aktuellt med nyttiga alternativ som är riktigt goda att förgylla vardagen med. 🙂 Kanske känner ni att det blivit mycket onyttigt under semestern och många glassar på stranden? Tror det är vanligt hos många. Men Barebells har faktiskt goda och nyttiga alternativ till den där traditionella glassen – kanske en ersättare till de osunda sommarvanorna?

Jag har testat 4 av deras sockerfria glassar och är häpnadsväckande imponerad hur man kan ta fram glass som verkligen smakar riktig glass! Jag känner faktiskt ingen skillnad, smakerna är så goda! Hur bra är inte det? Jag ska givetvis inte prata om alla glassarna överlag, utan såklart ge min bedömning av de olika sorterna. Dessutom bjussar jag på lite frestande bilder. För vem blir inte sugen? 😉

Jag hade faktiskt ingen aning vilken som skulle bli min favorit innan jag satte tänderna i de här. Men efter min provsmakning, kommer min recension;

  • Caramel Cashew – protein icecream bar. När man biter av det härliga mjölkchokladtäcket möter man en riktigt fyllig nougatglass med massor av smak, toppad med en kolasås och små bitar cashewnötter. Tycker smaken är riktigt smarrig! Påminner inte om någon traditionell chokladglass utan just nougat/fudge smak med mycket gräddighet. Toppingen är inte jätte tjock, men tycker är den är precis lagom för att komplettera lite extra smak och crunch till övriga glassen. Denna blev en riktig favorit hos mig! Precis lika god som proteinbaren med samma namn.
  • Salty Peanut – protein icecream bar. Denna glassbar täcks också av en riktigt god mjölkchoklad. Här har man satsat på ännu mer kolasås, stora hela jordnötter och en gnutta salt för pricken över i. Glassen känns lite mer “vanlig” med sin vaniljsmak. Gillar man salta jordnötter och kolasås så kommer denna falla dig i smaken. Själv tyckte jag denna var god, men inte fullt lika charmig för gommen som Caramel Carshew. Lite större bitar, lite enklare – men smakerna sitter där precis som de ska.
  • Strawberry Vanilla. Äter jag vanlig glass så köper jag alltid Magnum White eftersom jag älskar vit choklad i kombination med en riktigt gräddig vitchokladglass, speciellt med bitar i. Denna pinnglass kommer så väldigt nära – fantastiskt! De små jordgubbsbitarna ger en viss tuggighet vilket är väldigt gott. Insidan bjuder på en mjuk vanilj som har swirl med jordgubbssmak. Bara precis sådär lite så att man får en touch, utan att fruktsmaken eller sötman tar över. Den vita chokladen från täcket är förstås det allra godaste tycker jag. Ju mer choklad desto smarrigare!
  • Mango Vanilla. Denna glass var jag väldigt nyfiken på. Skulle den vara megasöt eller syrlig? Även denna har en riktigt god vit choklad som täcker hela glassen, med en liten ton av mango. Den mjuka vaniljen bryts med fräscha syrliga/söta toner som kommer i det lite gula swirlet inuti. Det smakar fruktigt, utan att vara sliskigt. Själv gillar jag inte när det smakar för tropiskt. Denna glassen imponerade stort på mig. Skulle den kunna slå Strawberry Vanilla? Ja, nästan – sjukt god! Kanske på samma plats. Kunde bara inte sluta äta när jag tagit första tuggan. 🙂

När man har smakat de här finns egentligen ingen anledning att äta glass med socker i. Kanske enda anledningen är att man vill ha det i en större burk och äta med sked. Skulle varit drömmen för dem som inte äter glassen på språng eller i stående tillstånd, utan faktiskt under mysstunden i soffan. 

Hur som helst, jag äter gärna de här igen. Speciellt pinnglassarna med vit choklad. Mumsfilibba! Try them – säger jag bara! ?

Glassiga kramar ♡

__________________________

I samarbete med Barebells – Cold Cheats. Läs mer om glassarna och dess innehåll HÄR! Finns att köpa på välsorterade ICA, Coop och Hemköp butiker. Håll utkik efter deras egna frysbox.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *