Barebells Strawberry White Chocolate

Åååå hur glad blir man inte när man möts av de här sötnosarna! Barebells har släppt en limited edition protein bar – Strawberry White Chocolate. Hur gott låter inte det? ? Eftersom den har så himla söt förpackning och en smak som verkligen attraherar mig, tog det inte lång tid innan jag satte tänderna i den här… och ja, jag fullkomligt älskar den! Den smakar sommar!

Hur kan man beskriva den då? Jordgubb och vitchoklad – riktigt sött och snaskigt. Eftersom jag älskar vit choklad tycker jag detta är en dröm. Dessutom känns chokladtäcket riktigt tjockt (tjockare än på White Chocolate Almond, vilket är ett stort plus) och har härliga crips på toppen (samma typ som i Cookies & Cream). Jag gillar faktiskt när inte alla bars innehåller nötter. Baren har i övrigt en mjuk krämig konsistens som dessutom smakar ännu vassare när man äter den naturligt varm i solen. 🙂

Jordgubbsmaken kommer från ett tunt lager kräm som ligger på toppen. Eftersom krämen är intensiv sprider den sig i hela baren. När jag tagit de första tuggorna funderade jag länge på vad smaken egentligen liknade. Jag kände igen den väldigt mycket, utan egentligen veta varifrån. Det krävdes helt enkelt ett par provsmakningar innan jag kom på hur jag ska förklara för er.

Tänk er godisarna Maoam, mjuka fruktkolor… vet ni vilka jag menar? Små rektangulära i papper med olika smaker. Jordgubbssmaken där täckt med vitchoklad. Mjukt och sött – fast mycket krämigare! Då har vi den… på ett ungefär. 🙂 

Trots att den verkligen smakar godis är innehållet precis lika bra som i de andra varianterna. Den innehåller naturligtvis inget socker och har 20 g protein, 17 g kolhydrater, 7,8 g fett – totalt 197 kalorier per bar.

Strawberry White Chocolate kan helt klart ersätta godis eller en efterrätt hos mig i sommar. Alla bars passar till olika ändamål, vilket jag gillar. Kan jag säga något kritiskt då? Det skulle nog vara att man blir riktigt törstig efteråt. That’s it! 

Så passa på att smaka i sommar innan den (kanske) försvinner! 

Stor kram ♡

______________________

Inlägget är ett samarbete med Barebells.

Dela detta
4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *