Båstad Beach Studio

Nu kommer äntligen en liten uppdatering med bilder på vår nya lägenhet i Båstad. 🙂 För er som inte varit här inne innan och läst, så har vi köpt en underbar liten dröm i Malens Strandpensionat. Ett så vackert hus som sedan två år tillbaka är en bostadsrättsförening som har totalt sett 8 st privata bostäder av varierande storlek – med ett läge 200 meter från stranden och 10 minuters promenad till Båstad hamn.

Samtidigt som det kändes länge sedan vi köpte så är det faktiskt bara 2,5 vecka sedan vi tog över och fick nycklarna. Galet! 🙂 På den tiden har vi redan bott där totalt 8 dagar och då vi fixat en del för att ge den vår egen personliga touch.

Jag älskar när det är cleant – vitt och grått (vilket vi har hemma i huset i Skanör också) men då är det riktigt mysigt att blanda in lite pasteller. På bilderna har vi vårt sängöverkast på som kanske stjäl lite uppmärksamhet, men känns samtidigt nytt och är väldigt snyggt på när bäddsoffan är utbäddad. Den är faktiskt riktigt skön kan jag berätta – speciellt med nya kuddar och nya lakan. 🙂

Under dessa veckor har vi gjort följande; 

*Bytt ut träbordet mot ett marmorbord * Satt in en garderob till höger om ytterdörren * Satt upp rullgardiner *Satt ventilation i ytterdörr + badrum *Satt in elektroniskt lås *Lagt in en ny papperna matta * Instalerat micro i ett av köksskåpen (som inte syns) * Köpt brödrost, vattenkokare, mixer osv till köket. *Nya tavlor (bla min favoritmålning har fått en plats ovanför soffan) *Stor spegel till ingången av badrummet (ej uppsatt ännu) *3 stora tavlor i badrummet *Afro-korg till tvätt *Café-kitt utemöbler till uteplatsen *Ljus, växter och små inredningsdetaljer.

Nu återstår;

*Kakla köksytorna med liten vit marmor mosaik (som ska matcha bordet) *Handdukstork i badrummet * Eventuell ny belysning i badrum med spots *Växter & lite smått till badrummet (skulle kommit förra helgen men fick inte med det)

Vad tycker ni? Bättre eller sämre? 🙂 Bilderna sedan innan hittar ni HÄR!

Vill också informera om att vi kommer hyra ut vår lilla lägenhet året om (när vi inte själva är där). Den ligger på Airbnb och heter “Båstad Beach Studio”. Ni hittar den HÄR!

Uthyrningen innefattar även högsäsongen under juni/juli när det är tennisveckan, cykel och padel evenemang. Skulle ni ha intresse av att hyra/boka kontakta mig på: mail@andreaberlin.com 

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *