Båstad Bike week

Söndag i Båstad! Vi har njutit i solen av en riktig brakfrukost (snarare brunch) på vår egen balkong här på Riviera Strand. Dröm! Så njutbart efter ett morgonpass på gymmet. Ni kommer få se bilder från vår mysiga frukost sen. 🙂  I morse var jag lite mör i benen kan jag säga efter dubbla pass igår… hehe.

Fick en jätte fin cykelrunda här på Bjärehalvön igår eftermiddag. Fin natur med både skog, slingriga vägar, öppna landskap och lite backar. Här är enormt mycket terräng (mycket backigt) men eftersom jag är lite svag i höften vill jag inte utsätta mig för de allra värsta. Men det finns många olika alternativ här i området. Solen sken, dock hade vi relativt mycket vind, vilket gjorde att man blev lite trött mot slutet. 

Eftersom det är Bikeweek här i Båstad är det massvis med cyklister på vägarna, alla med olika nivåer såklart.  Idag är det mycket lugnare här på hotellet. Mysigt när det är lite mer stillsamt. I eftermiddag väntar vårt sista träningspass, vilket blir en lång-power walk ute i naturen. Tror vi ska hitta en ny runda faktiskt – vore kul! 🙂

Vilken helg det har varit hittills! 🙂 Tror jag kommer behöva vila upp mig lite när vi kommer hem… Kroppen kommer garantera känna av helgen. Värst är nog förstås min sömn. Har sovit alldeles för dåligt. Måndag får helt enkelt bli sovmorgon! 

Söndagskramar från Båstad ♡

_________________________

Inlägget är ett samarbete med Scandinavian Resorts/Riviera Strand. Om ni är nyfina på att åka till Bjärehalvön och cykla kan ni läsa mer HÄR!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *