Båstad in my heart

Heeeej, hoppas ni har haft en bra helg! Min har verkligen varit händelserik. 🙂 Vi har bott våra 5 första dagar i vår underbara nya lilla lägenhet i Båstad. Som vi har fixat under helgen, men det har blivit så fint! Nu har vi fått en egen touch då vi har bytt ut några av möblerna. Har bla köpt ett marmorbord, ny pappelina matta, ny garderob, satt upp tavlor, speglar, kuddar till soffa, överkast och lakan till sängen, installerat micro, smeg vattenkokade, brödrost, mixer.. ja massa grejer till köket. Plus utemöbler, blommor och övriga små inredningsdetaljer såklart. Färgerna går i grått och vitt – med färgdetaljer i rosa.

Nästa helg är tanken att vi ska fotografera lägenheten och då kommer jag självklart lägga ut så att ni får se hur det ser ut nu. Men tills dess får ni nöja er med några få bilder från helgen. På bilden ovan kan ni se ingången till vår lägenhet. Ni förstår inte hur mysigt där är. Murgönan hänger nästan in genom dörren och det är så lummigt och fint. 🙂 

Helgen har verkligen tagit på krafterna. Allt fix i kombination med massa härlig träning har gjort att vi nu är helt slut. Puuuuh! Det har blivit härliga promenader (kvällsbilden), cykelturer och gympass. Naturen är helt magsik där uppe. Känns så kul att ha massor att utforska – precis vad jag längtar efter till hösten! 🙂

Är dessutom så otroligt tacksam att ha min favoritanläggning Riviera Strand 3 minuter från dörren. Super bra gym (som nästan känns helt privat), fina badmöjligheter och god mat (om man inte skulle orka göra middag nån dag).

Är helt svimmfärdigt trött idag så får försöka ta igen lite energi hemma i Skanör under veckan innan vi åker till Båstad igen på fredag. 

Stor tröttis kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *