Beach days

Wow, vilka sommardagar vi har haft! ? Jag kan helt ärligt säga att jag släppt datorn och bara njutit på stranden. Solat och badat massor! Och solbrännan från Kreta är helt tillbaka igen. Like, like! Idag är blir det en dag off, skönt att det är lite molnigt så man kan sitta inne och jobba lite. 🙂 Behöver verkligen köra sista racet innan det blir semester på riktigt. Har precis gjort bokföringen klar och i eftermiddag blir det fotografering. 

Samtidigt som jag gillar värmen tycker jag den blir lite jobbig eftersom man blir så lat… haha. Träningspassen går verkligen lättast på morgonen och så skönt att vara klar sen. I går kväll tog vi dessutom en kvällsrunda på cyklarna, blev 4 mil efter middagen. Men kan erkänna att det tog lite emot innan vi stack ut, var fortfarande lite “loj” efter all sol på stranden. Riktigt skönt när man är sedan kommer igång dock. Det gäller ju bara att bestämma sig och sätta på “auto-piloten”! 🙂 Det är så jag gör med all min träning. Allt sitter egentligen mer i huvudet (mental kraft) än styrkan i kroppen.

Hörs snart igen… lovar!

Bikini kramar ♡

________________________

Har ni förresten smakat den här smarriga sommarnyheten från Barebells? För er som är på språng och vill ha något lite matigare att dricka. Kanske på beachen eller innan/efter träning. 24 g protein rakt ut i musklerna.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *