Beautiful nights

Hej på er! Hoppas ni har det bra där hemma. Jag har precis kommit upp från poolen, tagit en dusch och sitter på balkongen och bloggar. 🙂 Är lite små frusen efter min simning, brukar hoppa i plurret på eftermiddagen och simma 30 minuter (dock är det inte kallt, ca 23 grader i vattnet). Riktigt skönt att röra på sig efter mycket chill i solstolen. I morse kände jag att jag var helt “back on track” på gymmet också. Så skönt! 🙂

Nu har jag tagit ett litet snack för att få upp energinivån lite innan middag väntar ikväll. Jag har alltid med mig proteinbars när jag reser. Det kan vara svårt med ett litet mellis när man är utomlands. Det bästa tycker jag kan vara att ha en bar, ett stort grönt äpple och ett gäng soltorkade aprikoser på rummet eller i strandväskan. Här äter vi bara två gånger om dagen, frukostbuffé och middag, vilket gör att det går nästan 8 timmar mellan måltiderna. Men jag tycker inte det är ett problem när det är varmt. Då är det viktigast med vätska under dagen. Plus att jag gillar att låta magen vila och inte äta för ofta. Det funkar för mig!

Tänkte knåpa ihop ett träningsinlägg till er. Vet att det är så efterlängtat. 🙂 Så passa på att skicka frågor eller funderingar till mig. Eller förslag på tips som ni vill ha. Feel free!

Nu dröjer det inte länge innan dessa mysiga eldar tänds ikväll. Men jag lova er att kontrasterna är väldigt stora här i Marocko. Innanför hotellets murar råder lyx – utanför finns något helt annat. Bilder kommer ni få se efterhand!

Önskar er en fantastisk måndags kväll! 🙂

Kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *