Behind my back

Wow, vilket tryck det har blivit här inne på bloggen. Så mycket trafik när jag är ute och reser – riktigt kul att se! 🙂 Kan ju inte låta bli att gå in och uppdatera med nya bilder. Den här vyn kan man ju inte direkt tröttna på. Den vackra gången ner till stranden på Kreta. 

Idag väntar tuffa träningspass för mig. Vad är då allra viktigast för att kunna prestera? För mig är mina träningskläder ao. När jag konditionstränar är ett par tights med riktigt bra kompressionsstöd ett måste. All vibration i benmuskulaturen som går att undvika, ska undvikas! Dessutom ska muskulaturen få ett stöd som gör att man kan hålla igång länge. Det spelar egentligen inte någon roll hur varmt det är, jag tar alltid på mig tights – just för dessa sakers skull. Nästa viktiga punkt är att materialet ska vara super tunt. Det får inte bli varmt, kännas klumpigt eller korva sig någonstans. Går jag däremot en powerwalk ute så här på sommaren, eller tränar med mindre intensitet kan ett par shorts vara super skönt. Även bra om man vill ha lite färg medan man är ute. 🙂

Sport-bhn då? Är jag på resa tränar jag alltid bara i topp, jag älskar verkligen det. Linnet känns alltid i vägen och suger bara upp massa svett. Viktigaste av allt är att sport-bhn ger riktigt bra rörelsefrihet i ryggen för skuldrorna. Har den inte det är det inte lätt att stryketräna på rätt sätt. Dessutom måste armhålorna gå fria och det får inte finnas risk att man klämmer skin när man pendlar med armarna, då får man skav direkt.

Tycker det är riktigt svårt att hitta sina favoriter, men när jag väl gjort det köper jag ofta många likadana, kanske bara en annan färg. 🙂

Vad tycker ni, är det ok att träna på gym i Sverige bara i sport-topp? Man går ju på stranden i bikini. Vad är skillnaden? Jag är lite kluven… ibland tycker jag det är vansinne att svettas ihjäl med linne och ibland tycker jag det är “too-much” utan.

Träningskramar ♡

_________________________

Run faster shorts i samarbete med Röhnisch (ni hittar dem HÄR!) och sport-bh från Nike.

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *