Best nine 2017

Hej mina vänner! Tänk vad tiden går fort… det är julafton på söndag! Mysigt! 🙂 Jag har dock varit lite dålig på att titta in här senaste veckan, dagarna går ju så fort, speciellt med det här vintermörkret. Men jag tror det är detsamma för er. Mycket som man vill hinna med just nu.

När december börjar närma sig sitt slut börjar jag automatsikt summera året. Hur har det varit? Vad har hänt? Blev det som jag trodde? Summa summarum tycker jag nog 2017 har varit ett bra år i många avseenden, det har varit många fina upplevelser. 🙂

  • Vi började året i januari med en resa till Bonn och bodde på designhotellet Kameha Grand (översta frukostbilden). 
  • Sedan blev det underbara Dubai i februari (min favoritbild från balkongen på Fairmont the Palm och min drömfrukost med finaste utsikten – vänsterbilden i mitten)
  • Påsken firade vi hemma i Skanör/Falsterbo med fisk och skaldjurs delikatesser från Skanörs Rögeri. En trevlig tradition! (mitten till höger)
  • Nästa resa blev till Rhodos under våren där vi fick fylla på solbrännan och bo i en fin bungalow alldeles nere vid stranden (översta mittenbilden)
  • I juni åkte vi till hotellfavoriten här hemma – en härlig weekend på Riviera Strand i Båstad.
  • Efter hästveckan i juli blev det en stor mumsig lunch sallad på Holy Greens (mittenbilden längst ned).
  • Under sensommaren reste vi till Stockholm en långweekend över min födelsedag med lyxigt boende på At Six och firande på Hotell Diplomat.
  • Sista resan gick till varma goa Marocko i november. Det fina Hyatt hotellet och de magiska solnedgångarna som gick i lila färger kan jag fortfarande se framför mig och drömma tillbaka till.
  • Min absoluta bästa favorit lunch här hemma har också kommit med (överst till höger) Mina rågbrödsmackor (Kung Markatta) toppade med massor av kalkon, serrano skinka, ricotta, tomater och basilika. Något jag aldrig tröttnar på.
  • Bilden i mitten: Ett minne från vår bröllopsdag den 15 februari 2015, dvs publicerade på 2 års dagen. En energikick som vår duktiga fotograf Fabian Wester har tagit på Maldiverna.

Genom att titta på Best Nine 2017 på instagram så kan man se allt detta. Resor, mat, bad och träning – i pasteller. Är det sådana bilder som är era favoriter? Ska jag fortsätta posta det även i fortsättningen?

Än har vi 2 veckor kvar på 2017 och de ska vi naturligtvis ta till vara på och njuta av! På lördag beger vi oss igen till Riviera Strand i Båstad, vilket blir årets sista lilla trip. Där lovar jag att ni kommer få följa med och se bilder från vår julvistelse. 🙂 Längtar dit! ?

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *