Birthday flowers

Hej finisar! 🙂 Tittar äntligen in igen för att berätta om min senaste vecka. Som ni kanske anade blev inte födelsedagshelgen den bästa i mitt liv. Precis när förkylningen var hyfsat okej (jag kunde vara uppe och ute i Köpenhamn) så hade jag oturen att få en magbakterie.

Så, om vi börjar från början… Vi åt världens godaste poké bowl i Köpenhamn på ett helt nyöppnat ställe. Det var super fräscht verkligen. Jag var inte direkt hungrig på kvällen (lördags), vilket är väldigt konstigt för ett matvrak som jag. 🙂 Men jag åt för det var så gott! Senare lämnade jag Jonas på flygplatsen (som skulle till Barcelona) och jag åkte hem ensam. Senare på kvällen kom enorm magknip. Natten till min födelsedag sov jag knappt någonting. Vände och vred mig av smärta och illamående. Men inget kom upp (tyvärr, får jag säga då jag gärna rensat systemet).

Vaknade nästan gråtandes på min födelsedag. Ensam. Sjuk. Ledsen. Ville bara glömma att det var min dag. Telefonen pep med små söta gratulationer från diverse medier, vilket såklart gjorde mig glad. Men dagen spenderades i soffan framför tv-n, medan solen sken utanför. Den enda som vågade sig hit var mamma som kom och grattade mig under eftermiddagen med blommor och presenter. Sedan somnade jag tidigt med ny magknip…

Alltså så här har det hållit på i 3 dagar. Det har verkligen tagit på krafterna. Har dock ätit precis som vanligt och lika mycket mat. Försökt boosta kroppen med bra grejer. Igår tog jag en morgonpromenad i solen, de gjorde susen av någon anledning. I morse var jag tillbaka försiktigt på gymmet. Det var tufft att köra cardion, men mest välbehövligt var styrketräningen som jag inte gjort på 10 dagar (!). Shit!

Håller tummarna nu att jag slipper magknip ikväll & kan komma tillbaka på banan igen. Ordentligt! 

Stor kram till er ♡

Lite bilder på mina fina födelsedagsblommor. Och stort varmt TACK till er som skickat gratulationer! ?

Dela detta
2 Kommentarer
  • Andrea
   Andrea says:

   Åh tack Helene! 🙂
   Hmm, vet faktiskt inte. Tror dessvärre inte jag har möjlighet att åka till Stockholm i höst. Men ska självklart kolla möjligheterna. 🙂 Vore såklart kul!
   Stor kram ♡

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *