Black black

Hej vänner. Äntligen en liten update. ? Världens tråkigaste bild från gymmet idag, men snart ska jag få tid att fotografera lite ljusa härliga bilder igen hoppas jag. Detta vinter mörker alltså, det ger inte bästa förutsättningar. 🙁 Blir less! Är ni förresten taggade på Black Friday eller snarare Black Week som det nästan heter nu!? Många är skeptiska till vår konsumtion av produkter. Men jag är verkligen sån som bara handlar i omgångar och det var riktigt länge sedan. Älskar faktiskt när man kan spara på sådant som jag till 100% skulle köpt till ordinarie pris ändå. Tror jag köpte ett klädesplagg senast i juli. Har haft så otroligt fina samarbetspartners som försett mig med träningkläder, träningspreparat och mycket smått och gott som behövs för en aktiv livsstil. Är så otroligt tacksam för detta! ?

Hur som helst, har faktiskt skrivit en liten lista vad jag ska hålla ögonen på. Bland annat ska jag investera i ett på vattentäta gympadojor. Just nu har jag 2 st ute träningsskor som ska kasseras. De har gått riktigt många mil nu och våra långturer i skogen har slitit sönder sulorna. Skulle faktiskt säga att jag lägger mest pengar på skor i min träning, galet. Men inför vinterns uteturer rekommenderar jag verkligen sådana som inte tar in vatten eller snö. Så skönt att vara torr om fötterna när man kommer tillbaka. Just nu snurrar jag på 3 par inomhus skor. Tycker det är ganska bra att växla för de har lite olika känsla för foten. Det är faktiskt en fördel för slitaget också om skorna får vila och inte ta alla pass. 🙂 

Black Week vad passar då bättre än att träna i helsvart. Dumt påstående egentligen eftersom jag typ 365 dagar om året tränar i helsvart, fast helt olika linnen och tights såklart. Det finns förstås en grej jag inte rubbar på just nu och det är min sport-bh. Det blir samma modell varje dag. Min hud kring ryggen och bröstet är så otroligt känslig vintertid att jag får riktiga brännsår som blöder av skarpa gummibandskanter. Efter att ha haft problem i två månader löste äntligen Röhnisch detta till mig genom sin underbara seamless “Holly Sport Bra”. Har ni inte testat att träna i denna, så DO IT! 🙂 Så underbart skön! Ni hittar den HÄR! Har den under mitt linne på bilden, passar till allt.

Kommer snart lite mer kul uppdateringar! 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *