Black cosmetics

andrea_berlin_blax_black_favorites-1159andrea_berlin_blax_black_favorites-1160andrea_berlin_blax_black_favorites-1168andrea_berlin_blax_black_favorites-1173

Tänkte tipsa er om några av mina kosmetik favoriter just nu! 🙂 Har fått en del frågor hur jag sätter upp mitt hår i en busig knorr och svaret är faktiskt super enkelt. Jag sätter alltid upp det blött eller halvtorrt, då kan man enkelt kan forma/snurra upp det så att knuten inte spretar utan blir stabil mitt uppe på huvudet.

I blött hår är BLAX (extra large) silikon gummiband mina favoriter. De sitter som berget och knuten trillar absolut inte ner. Gummibanden ser väldigt små ut, men de har fantastisk spänst. Jag får runt dem två gånger runt min hårknut eftersom jag har väldigt tjockt hår, men andra kan “sno om” de tre gånger. Gummibanden säljs i en paket om 6 st och eftersom kvaliteten är på silikonen är tjock håller de sig fräscha väldigt länge. Dessutom syns de inte i håret vilket jag gillar, men de finns också i fler färger. Finns att köpa här!

Bästa maskaran just nu – Lancôme Doll Eyes. Blev tipsad om denna i butik, men trodde aldrig att man kunde få både tjocka och långa fransar samtidigt. Men… jo! 🙂 Den är grym! Man kan nästan trolla fram lösögonfransar. Denna maskara har vunnit bäst i test hos Kicks – och det är den värd! Finns att köpa bla här!

I min make up necessär har jag en ny liten lyxig rouge-borste från Clinique. Den har en stor boll som kan fördela både puder och rouge på ett mjukt och jämt sätt. Jag gillar sizen, man har något att hålla stadigt i när man applicerar och dessutom går den ner överallt.

Check it out! 😉

Kram på er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *