Blue beach walk

Asics-7739-2 Asics-7782Asics-7907Asics-7816

Godmorgon lördag! Hur mår ni? Antingen har jag blivit hösttrött redan eller så går jag på högvarv dygnet runt att jag inte kan koppla av riktigt. I helgen ska jag fortsätta jobba, har mycket material som måste bli klart. Gillar inte alls att påbörja massa nya grejer utan att avsluta vissa, då blir liksom allt “halvdant” som man säger på skånska. 🙂 Känner dock inte alls för att sitta framför datorn i helgen… vill vara ledig! Men det är dags att resa iväg igen i början på veckan och göra ett spännande uppdrag, så jag måste. Får berätta mer om det för er sen.

De senaste dagarna har jag varit helt matt på gymmet, så idag blir det en lång morgon power walk ute i stället. Hoppas höstsolen håller sig framme så man får lite energi! 🙂

Så nu är det dags att snöra på mig mina nya blå Asic Kayano, mina absoluta favorit löparskor! När Jonas var i USA fick han nämligen uppdraget att köpa två par till mig (fast olika färger), ett par till gymmet och ett par ute. De andra har lite lugnare färg – grå/lime. Även om de är super sköna måste jag alltid “gå in” dem lite innan jag tränar, så nu har jag haft de några dagar till jeans. Troligtvis de är redo för högre tempo nu! 🙂

Happy weekend! Ses!

Kram ♡

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *