Boost Yourself

Hej weekend! Har känt mig alldeles tom och oinspirerande under veckan, dessutom inte kunnat nå bilder via vår server. Det har inneburit svårare att blogga tyvärr, men tänkte i alla fall att jag kunde titta in och berätta vad mina dagar består av just nu och vad som är på gång. Ganska spännande saker kan jag lova! 🙂

Ett av de varumärken som jag jobbar med just nu heter Avivir Aloe Vera, ni har säkert sätt det här på bloggen sedan innan. Nu i januari är vår juice en väldigt populär produkt för kropp & hälsa. Genom att dricka helt ekologisk Aloe Vera (99,4%) får vi i oss alla de välgörande egenskaperna som ökar kroppens immunförsvar, motverkar/bekämpar trötthet samtidigt som matsmältningen förbättras och hjälper problemmagar.

Juicen kan man tex blanda ner i sin smoothie (15 ml) per gång eller dricka som en snabb shot 15 min innan måltid. Jag har till och med fått tips från influensers som har blandat ner den i sina bananpannkakor. Så det är tydligen bara fantasin som sätter stopp. 🙂

Det som upptar mest tid just nu är lanseringen av det nya varumärket som ska släppas här i Sverige inom ett par veckor. Det ska bli riktigt kul eftersom jag har jobbat med det ett tag. Sitter nu och gör utskicken klara för alla grossister och webshopar. Dessutom så mycket material och tekniska saker som ska vara på plats innan release. Men jag tror grymt mycket på dessa produkter, så det ska bli ett nöje så snart jag kan dela med mig här för er också! 🙂

Fredagskram ♡

Är ni sugna på att prova Aloe Vera juice och ta en kur under ca en månad. Då finns både den naturella varianten här och med äppelsmak här. Sjävklart fri frakt!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *