Breakie on the balcony

Andrea_Berlin_Breakfast_Balcony_Fairmont_the_palm_Dubai-2311Andrea_Berlin_Breakfast_Fairmont_the_palm-2303Andrea_Berlin_Breakfast_Balcony_Fairmont_the_palm_Dubai-2308Andrea_Berlin_Breakfast_Balcony_Fairmont_the_palm_Dubai-2302Andrea_Berlin_Breakfast_Balcony_Fairmont_the_palm_Dubai-2310

Min sista frukost i Dubai hade jag här på balkongen i bikini. Så underbart! ? Utsikten, solen, värmen… och såklart en kombo av mina frukost favoriter! Här hade jag kunnat sitta varje dag enda fram till våren kommer i Sverige… men nu har jag massor av jobb som väntar på mig där hemma och spännande möten. Så därför är det dags att sätta punkt för ännu en underbar vistelse i Dubai. Men det definitivt inte den sista – jag älskar verkligen “palmen” och att bo här på Fairmont igen! Här slipper man storstadspulsen och kan njuta av tropisk värme till fullo. 🙂

Nu har jag en händelserik vecka framför mig och det dröjer inte länge innan det är dags för nästa resa. I slutet på nästa vecka rullar vi upp till Göteborg för att njuta av staden och såklart den stora internationella hästfesten Göteborg Horse Show. Ses vi där!? Jag kommer förmodligen spela in podcasts under helgen så om ni har önskemål på vem som ska vara min nästa gäst. Tveka inte att skriva till mig: mail@andreaberlin.com

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *