Buffet with a view

Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1457Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1461Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1497Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1479Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1518Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1530Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1533Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1541Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1548Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1557Andrea_Berlin_Hotel_Riviera_Strand_Båstad_Steakhouse_buffet-1570Hej söndag, hur är det med er? Igår hade vi en härlig kväll på Riviera Strand i Båstad. 🙂 Åt en riktigt fullmatad buffé här på hotellet med fina sommar sallader, fisk, kycklingspett, oxkött, lamm, gris, högrevsburgare och massor med tillbehör. Tycker det är så himla gott att äta buffér, gillar att kunna ta lite av varje smak och framför allt hitta nya idéer till sin egen matlagning och kryddning.

Efter vi var mätta och nöjda med den goda maten fick vi en krämig mjölkchoklad cheesecake med passionfruktscurd och crunch till efterrätt. Super smarrig! Med den magiska utsikten från bordet kan man verkligen sitta länge och bara njuta av kvällen. Är man sugen på mjukglass kan man dessutom ta det ur egen maskin. Så gott! ?

Idag har varit en aktiv dag här i Båstad. Hotellgym och massor av fina promenader upp i Båstads backar och skog. Det är så himla fin terräng här för träning, vilket gör att man absolut inte ska glömma gympa skorna hemma. Sen är det minst lika skönt att komma tillbaka till sviten och bara slappa. Skön söndag helt enkelt! 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *