Can’t stop dreaming

Maldiverna_Andrea_Berlin-5905Maldiverna_Andrea_Berlin-4676Maldiverna_Andrea_Berlin-4673Maldiverna_Andrea_Berlin-4700

Ibland kan jag inte låta bli att “bildbada” i våra underbara minnen från Maldiverna. 🙂 Kan inte förstå vad jag hade gjort utan alla våra bilder. De ger så mycket känslor och gör att man kan drömma sig bort för en stund. Blundar jag kan jag nästan få tillbaka känslan när jag gick där med min klänning på den sagolika vetemjölssanden. Helt otroligt vad jag älskade detta paradis! 🙂

Ser i mitt bloggarkiv att det låg några bilder kvar som inte laddats upp här på bloggen. Det var ju här som hela bloggresan började… så därför kommer några till. När vi reser iväg på nästa vecka får vi dessutom anledning att också fira det andra datumet i en av mina ringar, 12.09.02.

Kärlekskramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *