Celsius with love

Andrea Berlin_Celsius_8099

Blev så glad i morse när jag öppnade kylen innan jag begav mig till gymmet. På hyllan i kyldörren står en hel drös av Celsius drycker i olika smaker och utan att veta om det tog jag tydligen rätt flaska idag. Inte förrän jag öppnat burken och tagit första slurken ser jag att hela är täckt med små hjärtan. Världens gulligaste Jonas hade ritat och satt den där i smyg. Sådant som gör att man blir extra glad! 🙂 Ville knappt slänga den i pant tunnan på gymmet när den var uppdrucken… hihi.

Senare i veckan ska vi ut och resa igen! 🙂 Så det är mycket som ska planeras och falla på plats. Sitter just nu och redigerar ett nytt poddavsnitt och försöker beta av min to-do-list. Lovar att snart titta in igen med fler kul bilder.

Hoppas ni fått en super start på veckan!

Kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *