Christmas in Båstad

Hej fina ni! Hoppas det är bra med er så här dan före doppardan! 🙂 I går kom vi upp till Båstad och känslan av jul är betydligt större här än hemma i Skanör. Det är vitt på marken och kallt. Det är lite som att komma till en skånsk skidort när man kommer hit nu på vintern. Uppe på åsen och på berget ligger ofta frost och snö medan det nere i byn är tö och varmare. Julkänslan har faktiskt infunnit sig lite bättre här, trots att vi inte har så mycket julpynt hemma. Det blir mycket levande ljus i alla fall.

I morse tog jag mig till Riviera Strand för att träna på gymmet. Jonas drog ut på cykeln och ska typ vara borta hela dagen. Så jag har lagat lunch och sitter nu och bloggar en stund innan jag faktiskt ska ta på gympadojorna och bege mig ut på en långpromenad längs havet. Vill komma tillbaka ikväll och vara alldeles trött i benen, älskar det! ? Behöver knappt laga mat ikväll heller, då jag har tagit med en super mumsig marockansk långkokt gryta som vi bara gör en sallad och hummus till. Skönt att bara slappa sen!

I morgon på självaste julafton ska vi träna på morgonkvisten innan det är dags för julbord på underbara Riviera Strand. Vi firade ju jul på Riviera även i fjol, men då bodde vi på hotellet och hade ju ingen aning om att vi denna jul skulle äga ett eget boende i Båstad detta året. Är så himla glad att vi nu kan bo här ännu mer. Dessutom är jag så otroligt tacksam att vara ambassadör för världens underbaraste hotellanläggning bara 5 minuter hemifrån. Riviera Strand står mig så varmt om hjärtat! Ett ställe där man alltid är välkommen året om – då det är öppet varje dag, dygnet runt. ?

Nu längtar jag faktiskt till att vi ska tassa bort dit på självaste julafton och äta deras goda mat. Det ska bli myyyyys! 🙂 Självklart ska jag försöka uppdatera med lite bilder. Kommer säkert köra lite storys på instagram också!

Visst klär det vackra huset med lite snö på taket? Nu väntar jag bara på att solen och den klara himlen också ska komma fram… men den kommer nog till imorgon!

Önskar er alla en riktigt GOD JUL! ??

Kramar från Båstad ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *