Clean eating

Lemonwater-1147Lemonwater-1156Lemonwater-1154

Hej regniga söndag! Visst är inte motivationen på topp att vara super nyttig nu när det börjar bli höst? Men nu måste i alla fall jag skärpa till mig och ta en sockerfri period, i alla fall 2 veckor. Måste rena ut allt socker från min kropp och få bort allt vatten som ställer sig i kroppen vid högt kolhydratintag.

Känner jag inte mig i min toppform, är jag obekväm med allt och blir inte alls på humör. Tycker alltid det är lika jobbigt när man ska säga till sig själv och vara striktare, men har klarat det så många gånger innan, så nu får det gå igen. Känns så mycket bättre efteråt och extra plus blir ju att man ser man sina muskler på ett annat sätt också.

För mig som redan är träningsnarkoman är det bara att hålla i gång som vanligt, äta “rent” och proteinrikt. Dessutom försöka dricka mycket, både vatten och te. Rivstartade dagen med mitt absolut tuffaste cardiopass med crosstriner, högaktiv spinning på cykel och en powerwalk på löpbandet. Sådant killerpass! Bra start på en nyttig period!

Är ni med och motiverar? 🙂

Kram på er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *