Coming soon!

Hej vänner, hoppas ni har en härlig fredag! Tänkte ge er en liten spännande sneak peak på det nya “Functional Food” varumärket som jag är med och jobbar med – och som snart kommer släppas! 🙂 Har hört många nu som är sååå nyfikna!

ONE TO HUNDRED Functional Food blir ett helt nytt varumärke med proteinberikade snacks, svindlande goda – utan tillsatt socker! Perfekta mellanmål innan eller efter träning för att få naturlig energi inför vardagens alla utmaningar. Med ett innehåll som varken tummar på smak, konsistens eller råvaror kan alla produkter ätas med gott samvete.

Vad kommer produkterna innehålla? Hela konceptet bygger på helt naturliga råvaror. ONE TO HUNDRED mixar det bästa från naturen som ger produkter som smakar riktigt bra, utan att använda artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel. Alla produkter har en unik sammansättning av nötter, frukt, protein och en gnutta god sockerfri kvalitetschoklad. Unikt framtagna för att skapa produkter som kroppen mår bra utav i en sund träningsinriktad vardag. Hur bra inte låter det!? 🙂

Kommer berätta och visa mer under resans gång – och såklart när det är ute till försäljning!

Stay turned! 

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *