Dream it – do it

Äntligen tittar jag in med några spännande rader. Det har nämligen hänt så mycket den senaste veckan! En dröm som jag (och Jonas) har haft sedan länge har gått i uppfyllese. ? Allt hände på mindre än 4 dagar och det känns bara sååå kul! Det bubblar i kroppen och jag är verkligen exalterad av vad som väntar. Snart tänkte jag berätta mer och visa er, men det får vara lite hemligt ett litet tag till så ni får se lite bilder också. 🙂 Kan säga så mycket som att vi har investerat i något nytt, som ska förgylla livet med fler underbara stunder! 🙂

Snart, snart lovar jag att “höras och synas” mer här på bloggis. Fokus har helt enkelt hamnat på så mycket utanför den digitala världen just nu. Men det kommer bli ändring… så jag hoppas ni tittar in snart igen! Och… framförallt – följ mig på Instagram storys för där kommer jag avslöja mer inom kort! 

Mega kram till er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *