Dreaming of Maldives

LAV_6076

Godmorgon mina vänner! Många av er som följt mig sedan en tid tillbaka har ju sett bilderna från vår underbara bröllopsresa på Maldiverna. I morse när jag vaknade såg jag en så härlig bild på oss på Velassarus instagram. Vissa dagar när det blåser och regnar som idag längtar jag så otroligt mycket tillbaka! Jag kan lätt fastna genom att söka hashtags och titta på alla fina bilder som folk lägger ut därifrån.

Tänkte jag skulle tipsa er om en tävling som jag fick syn på. Man kan nämligen vinna en 5 nätters vistelse på underbara Velassaru! Det ni! 😉

Gå in på denna länk och läs om ni är nyfikna!

Kram ♡

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *