Dreams & future

Hej fina ni! 🙂 För ett tag sedan slängde jag ut en fråga på instagram för att höra vad ni ville läsa mer om här hos mig. Ett önskemål som kom upp ett par gånger var att ni gärna ville läsa om mina personliga tankar, drömmar, framtid osv. 

Efter jag läste det har jag faktiskt funderat en del på varför jag hittills inte skrivit så mycket om det.  Anledningen är faktiskt att just dessa tankar skrämmer mig lite. Kanske för att jag är en person som inte gillar att se så långt fram. Jag kan absolut drömma, men att sätta upp stora livsmål känns inte rätt. Jag är mycket för att leva “här och nu” vilket både har sina för och nackdelar. Framtiden är för oss alla väldigt oviss, det gäller att se glädjen i nuet! Detta gör att jag gärna inte planerar allt för långt fram. Vissa perioder är jag fundersam på vad jag vill i livet, andra perioder är jag starkt medveten. Det går helt enkelt i vågor, men kan ofta kännas som en stress och oro. Känner ni igen er i det? Dock älskar jag att planera saker som jag vill se fram emot, men det brukar max vara några månader fram i tiden.

Så fick jag frågan… Vart står jag i livet om 5 år?

Ja, det är nog en sån där fråga som skrämmer de flesta. Eller? Jag blir lite rädd bara av tanken. Låter kanske knasigt, men så är det. 🙂 Jag hoppas i alla fall att vi då fått en underbar familj och bor i ett modernt härligt hus (kanske inte samma som vi bor i dag, även om jag älskar det… jag gillar ju att flytta efter 5-6 år) kanske också utomlands en period, vem vet… Och sen är såklart drömmen att kunna fortsätta som egen företagare, även om det är tufft, svårt och otryggt.

Eftersom jag tog steget i höstas och började jobba med en annan inriktning än vad jag gjort tidigare så är detta såklart en pusselbit som jag vill ska utvecklas och bli något som blir en ekonomisk uppsving i det egna företagandet. Tycker det är så sjukt kul med varumärkesbyggande, att kunna vara med och lansera nya produkter. Nu håller jag tummarna att marknaden svarar på ett lyckat sätt med de nya produkterna (som jag sååå snart ska visa er!). Målet under våren är också att skapa ytterligare ett nytt varumärke inom hälsa, hud och träning för den svenska och skandinaviska marknaden. Så att detta kan stå på egna ben. Frågan är vad som efterfrågas… det är klurigt! Om ni har gått och lurat på någonting som saknas, tveka inte att tipsa mig! 🙂

Självklart ska jag göra fler reflekterande inlägg om olika delar i mitt liv och vardag. Om det är några speciella ämnen som ni hade velat läsa om. Skriv!

Happy Friday!

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *