Dressage without limits

Hippson_3_16_Photo_by_Lavaletto_Andrea_Berlin_Anna_Blomgren

Har längtat efter att få visa er dessa coola bilder som vi plåtade nere i Holland. 🙂 Idag kommer äntligen nya Hippson till alla prenumeranter. Tänkte att ni innan dess ska få se en liten smygtitt vad det stora porträttet handlar om. Jag har träffat den svenska tjejen Anna Blomgren som flyttat till Holland och tagit dressyren till en helt ny nivå. Vad säger ni om att rida piaff medan en 25 meter stor presenning lyfter över ekipaget? Wow, det var imponerande! 🙂 Detta är bara en liten del av alla magiska konster hon kan göra tillsammans med sina dressyrhästar.

Snart lovar jag visa er mer från tidningen… Där har jag också träffat den fd OS-ryttaren Peter Eriksson som idag är “proffsens beridare”. Han delar med sig av massor av träningstips!

Idag ska jag hämta ett paket som har väntat på mig i två dagar. Å vad jag är nyfiken, ska bli grymt kul att se innehållet! 🙂

Syns snart!

Kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *