Dubai beach life

Heeej! Tittar in med lite bilder från stranden i Dubai. Galet vilka drömiga dagar det blir här. 🙂 Vi har också tur med vädret för så här varmt brukar här inte vara i januari. Det har varit 28 grader och strålande sol. Igår tog vi oss enda ut på palmarmens spets, på ytterligare en nyöppnad beach club som heter Nomade. Väldigt annorlunda mot häromdagen, men också väldigt häftig! Jag kommer visa er bilder därifrån snart.

Normalt sätt käkar vi inte lunch under dagen utan äter en stor frukost/brunch efter träningen och sedan en stor middagsbuffé. Däremellan tar vi ett mellis med frukt och proteinbar. Men här fick man beställa in mat inkluderat i vistelsen på beach cluben. Så Jonas passade på att äta en hummersallad och carpaccio medan jag simmade i havet. Hur skönt är det inte att ta sin simmning 30 minuter i havet? Kändes helt galet, men så härligt! När jag kom upp ur vattnet stod denna underbara fruktsallad på min solstol. Mys att mumsa i sig som reload medan den mjuka eftermiddagssolen gav sina sista strålar.

Eftersom man äter som en prinsessa här går också träningen riktigt bra. Mycket energi i kroppen och från solen såklart som boostar med d-vitamin. Har kört på med mycket cykling på gymmet på morgonen, vilket var länge sen. Varje gång man ändrar träningsform lite så känner man hur effektivt det är. Så galet svettigt också!

Skulle verkligen vilja stanna här flera veckor, nu när man börjar vänja sig vid tidsomställningen och värmen. Fick verkligen feelingen när vi kom tillbaka till vårt område på palmen, där vi bodde för 3 år sedan… ååh va jag älskar det.

Ses snart igen!

Kramar från värmen ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *