Easter weekend – Båstad

Hej vänner, har ni haft en bra påsk? Vi har haft en alldeles magisk helg i Båstad! ? Typ den härligaste sedan vi “flyttade” dit. Det har verkligen varit full ös hela tiden. Har faktiskt inte satt mig på en stol och njutit av solen en endaste gång. Däremot har vi varit ute och tränat mycket att vi insupit många underbara solstrålar. Vår helg här uppe började i torsdagskväll, då vi startade denna träningshelg med en lugnare cykelrunda längs havet i kvällssolen. Sen har helgen varvats med gympass, cykling och milslånga powerwalks på åsen, längs vattnet och inne i skogen. Naturen nu alltså! Svårslaget. Totalt 8 pass varierad träning. Älskar det!

Emellan två pass per dag har vi varvat med riktigt god mat och lugna kvällar. Påskafton firade vi på Restaurang Sand – Hotel Skansen i Båstad hamn, där vi åt en riktigt god påskbuffé. Avslutades med dessertbord som jag egentligen inte tänkt röra, men när det serverades riktigt kletig brownie och naturgodis (tjockt dragerade mandlar) gick jag lös. Galet gott! 🙂 Under kvällen drog vi ut på cyklarna och körde en längre runda. Riktigt länge sedan jag hade sånt tryck och sån energi i benen. Att dessa snabba kolhydrater som går rakt ut i blodet ger galet bra energi är det ju inget snack om. Annars har helgen varit förskonad från påskgodis i sockerform, bara functional food! Det går det åt en hel del här hos oss kan jag lova. Det gillar jag bäst!

Idag blir det massor med fix inför en ny vecka, tvätt och storhandling. Hade tänkt göra helgens sista cykelpass runt Skanör Falsterbo ikväll, låt oss se om tiden räcker. 

Låt våren stanna nu, eller hur!? ☀

Stor påsk kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *