Energy & memories

LAV_2973LAV_2975LAV_2997LAV_2999LAV_2984LAV_3004-1LAV_2931LAV_3044

Doha som stad var betydligt “mindre” än jag trodde. Eftersom vårt hotell ligger en bit från flygplatsen fick vi en bra guidning i taxin hit. Det som kallas centrala Doha består av riktigt fräcka skyskrapor, i övrigt är det faktiskt byggt med lägre hus i stora delar av stan. Jämfört med Dubai kan man säga att det är mer grönområden och inte lika tätbyggt. När vi besökte ett mall som låg nära hotellet kändes det också lite mer arabiskt jämfört med den lite mer internationella känslan som finns i Dubai. Så det är två städer som skiljer sig väldigt mycket tycker jag.

På vårt hotell Grand Hytat finns ett jätte stort spa, en längdsimningspool och gym. För att klara ett pass där nere behövde jag snabb energi. Beställde upp sockerfria Red Bull till rummet. Tur de hjälpte för priset var 160 svenska kronor… haha! Helt sjukt! 😉 Bjuder på några bilder från passet där. Gillade att vi kunde friska upp oss med antingen lime, citron eller gurkvatten på gymmet. Fräscht och annorlunda!

Därefter blev det mat på deras trevliga thairestaurang. Mer om det kommer i nästa post!

I vår bungalow på Velassaru fick vi tyvärr lämna ett helt bord med färska blommor när vi åkte. Det gjorde verkligen ont att inte kunna ta de med sig som minne. Men vi packade i alla fall ner ca 8 snittade rosor som vi ska försöka torka hemma. Två av dem satte vi i ett glas i badrummet på hotellet. Visst är det en underbar färg!? Älskar peach! 🙂

Vi hörs snart igen… 😉

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *