Feel good vacation

Heeeej finisar, hoppas ni mår bra! Tror vi lyckats få ihop en av våra härligaste solsemestrar någonsin. Vilken vecka! Dubai gör en aldrig besviken känns det som. Skulle egentligen vilja ha 1-2 dagar till för att se ett par ställen till på “visit-listan”. Det är ju så galet mycket nytt för varje gång man kommer hit. Så kul! Staden som aldrig blir klar – eller sover för den delen. Är så himla glad för de nya ställen vi har varit på. Wow! 🙂 Att göra research innan man sticker och spana ordentligt i sociala medier är guld värt. Trots att det nu var den 5:te Dubai semestern.

Man får ju dessutom mersmak när man är ute och reser. Vill planera och boka in mer! 🙂 Dessutom får man fler life-goals. Men vad vore livet utan att ständigt ha nya drömmar!?

Har sällan haft en så skön feeling som här. Att kunna kombinera sol, bad, magiska upplevelser, shopping, lyx, massor av gymträning, simning och magisk mat blir det komplett. Dessutom har kroppen känts riktigt bra. Har inte haft en endaste känning från min onda höft eller fot. Värmen gör underverk! Känt mig stark, uthållig och med energi. Trots att vi unnat oss det godaste och sötaste en hel vecka känns det som jag kommer lämna Dubai med bättre känsla än när jag åkte. Det ger faktiskt en kick att få den där perfekta balansen!

Har fått en del frågor gällande de beach clubs vi varit på, semesterträning osv. Så i nästa inlägg tänkte jag svara på lite frågor och bjuda på massor av bilder! Så har har du någon fråga du vill ha med i inlägget så tveka inte och skriv! 🙂

Bloggen kommer fyllas med massor av Dubai bilder… så titta in snart igen!

Varma kramar ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *