Flowers with love

När man får en så här vacker blombukett måste den ju bara förevigas på bild. Höstblommor som min älskling kom hem med i fredags. 🙂 Med motivationen: ” Bara för att du är så duktig & jag är stolt över dig.” Detaljer går jag inte in på. Bråttas med såväl lätta som svåra saker just nu. Stundtals vill man stoppa tiden, ibland vill man spola tiden framåt…

Hoppas på att få ännu mer motivation till att göra inlägg och bilder till er nu när jag ska hämta min nya dator idag. Är så himla glad att jag äntligen ska byta den jag har (som är alldeles trasig i skärmen). Vilken monster investering det är att uppgradera sig. Håller verkligen tummarna för att den ska vara riktigt grym! 🙂

Snart dags för ett nytt frågeinlägg på bloggen. Passa på att ge förslag på ämne eller ställa en fråga – så tar jag upp dem alldeles snart! 🙂

Stor kram ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *