For soul & body

Andrea_Berlin_Träning-0092Andrea_Berlin_Naturgodis-9322

Hej på er, har ni haft en härlig helg? Själv har jag faktiskt inte haft något på agendan och bara gjort det som fallit mig in. 🙂 I fredags blev det storhandling, mys och söta onyttigheter. Naturgodis såklart och choklad av olika varianter! Det är bara sånt som läker själen när man känner att för mycket i vardagen åker berg och dalbana.

I balans med treats har det såklart blivit massa härlig träning där jag automatiskt fått extra energi till uthålliga pass. Har kört tre olika konditionspass, både ute och inne. Varav en lång 13 km PW där jag faktiskt matade mina hörlurar med några bra poddavsnitt från Träningspodden. Egentligen inte för att alla ämnen är så intressanta utan just det där personliga snacket som Jessica och Lofsan bjuder på – gillar det! Väldigt intressant att höra deras tankar som dels rör träning, men också sådant som är privat och helt orelevant. 🙂

Har man varit igång mycket finns det inget skönare att slänga sig i soffan, slappa och känna hur musklerna är avslappnade och trötta. Nu, innan dess, blir det förstås grillning av egna lowcarb burgers – sååå gott!

Stor kram  ♡

Mitt tips på nyttiga snacks kommer… det var alltså inte denna påse jag syftade på… som ni säkert förstår… hehe 😉

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *