Free ride

Andrea_Berlin_Vitamin_Well_Free_Ananas_Grape-9102Andrea_Berlin_Vitamin_Well_Free_Ananas_Grape-9111Andrea_Berlin_Vitamin_Well_Free_Ananas_Grape-9128Andrea_Berlin_Vitamin_Well_Free_Ananas_Grape-9119

Heeej! Åååå mysigt att vara hemma igen. 🙂 Det var riktigt stressiga och intensiva dagar i Stockholm! Är fortfarande riktigt trött även om jag sovit som en stock när jag kom hem. Bara älskar att komma hem till min stora egna säng, det är där jag sover som bäst. 🙂 Har alltid svårt att sova bra borta även om jag ofta bor på fina hotell. Så måste nu fortsätta ladda med sömn i natt.

Sömnen är faktiskt precis lika viktigt som mycket annat i vardagen för att kroppen ska tillgodogöra sig alla goda ting som man gör för den. Nu när det börjar bli höst är det extra viktigt att tänka på små detaljer som kan göra mycket för hur man mår både i kropp och knopp. Träningsresultat, muskulatur och ämnesomsättning påverkas enormt om man inte återhämtas tillräckligt varje natt. Därför får inte sömnen prioriteras bort.

Dåligt immunförsvar och hösttrötthet är dessutom väldigt vanligt nu på hösten. Därför är det faktiskt viktigaste än vi tror att få i oss framförallt B – C och D vitamin samt magnesium och kalcium. Trots att jag äter en varierad och nyttig kost varje dag äter jag följande;

  • Multivitamin tablett
  • Kalcium/magnesium
  • Järn
  • D-vitamin (extra under mörka halvåret)

Dessutom tycker jag det är riktigt bra när man kan klämma in lite extra vitaminer i sådant man dricker innan sin träning. Så inte drycken bara innehåller kemikalier, utan lite nyttigheter också. Jag blev tillfrågad av Vitamin Well om jag ville prova deras dryck Free. Så kul med nytt! 🙂 Riktigt fräsch och god med energi dvs koffein (lite mindre per dl än i en Celsius el Nocco) och utan socker såklart! En dryck som fokuserar på nyttiga vitaminer “placerade” i de olika 4 smakerna. 

Torsdagskram ♡

 


I samarbeten med Vitamin Well.

 

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *