Friday salad

Ciao mina vänner! ? Det är fredag och jag är ledig idag. Eller rättare sagt, en dag som denna ska allt annat göras som inte hinns med när jag är på kontoret. Solen stålade och tempen visade på 22 grader i morse när jag var i väg och tränade. Hur galet!? Jonas flyger till Mallorca ikväll på konferansresa så jag skjutsade honom i eftermiddag. Passade på att fixa några ärenden i stan, sedan körde jag gasen i botten hem för att jag tänkte jag skulle sätta mig i solen en stund. Vad tror ni… molnen kommer efter 5 minuter. Så ledsamt för jag ville verkligen få lite sol på min nos. 

Spanar efter resor till Medelhavet nu, vill verkligen iväg i slutet på maj, början på juni och få lite sol. Min hud är grå! Uchh känns inte fräscht… känner ni samma? Vi har ju haft som tradition att åka iväg i början på sommaren och nu känner jag verkligen för det. Vi får se hur det går helt enkelt, dels om jag hittar något ställe som passar oss och om jag kan vara ledig…

Denna helgen är jag ensam hemma. Jag ska försöka varva ner och göra precis det jag känner för. 🙂 I morgon ska jag och mamma dra över till Köpenhamn och ta en tur i lite kul butiker. Sen blir det träningsdag på söndag. Kör ett gympass på morgonen sedan kanske jag kör till skogen eller bara går en milslång promenad längs havet. Blir nog en mix mellan city och naturen denna helgen.

Har hämtat denna goding till sallad på Holy Greens idag. Shit, va dyr den blir när jag moddar min egen med extra kött och grönsaker. Men super gott och framförallt så mysigt att käka när man är själv. Längtar att få smaska i mig denna, är redan vrålhungrig! 🙂

Sen hade jag turen att vinna riktigt nice produkter på en Facebook tävling, så ska dra ner till posten och hämta… Tänkte recensera dom sen för er! Intressanta nykomligar. 

Önskar er en härlig fredag!

Kram på er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *