Future

Hej soliga tisdag! Till och med jag som är mega morgontrött har lättare att vakna när solen skiner. Verkligen bra energi för att starta dagen! 🙂 Sitter och blickar ut över vår snötäckta gräsmatta medan jag äter min lunch. Funderar och spekulerar… Eftersom det är mycket annat som jag vill lägga fokus på i mitt liv just nu snurrar många av mina tankar kring bloggen.

Jag tror jag har kommit i en svacka inspirationsmässigt. Egentligen inte alls på grund av för lite idéer till inläggen, utan just för att göra dem och få ut här till er. Jag vill ju bjuda på det där receptet som jag vet är så grymt bra, fotografera upplevelser när vi reser eller skriva om träning/hälsa som jag älskar. Precis sådant som jag vet att ni också gillar! 🙂 När jag inte får till det känner jag att jag sviker både er och bloggen. Jag vill ju föra min “dagbok” vidare. Jag kan ofta göra ett inlägg i mitt huvud, men sedan inser jag att det tar för mycket tid.

Just nu har jag väldigt mycket som jag måste lägga mitt fokus åt, både gällande arbete och privatliv… dessutom kan jag faktiskt erkänna att jag har blivit lite less på hur våra sociala medier stundtals ger dålig respons. Tiden man lägger ner blir större än utbytet man får både ekonomiskt och spridningsmässigt…  

Så jag återgår att grubbla lite mer på hur våren ska se ut här på bloggen. Vi får helt enkelt se.

Hör gärna av er med era tankar… så jag vet hur många som skulle sakna mina uppdateringar. 🙂

Stor kram till er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *