Gässlingen

Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1679Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1667Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1665Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1669Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1677Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1702Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1716Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1732Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1733Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1741Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1757Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1762Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1748Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1752Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1767Andrea_Berlin_Hotell_Gässlingen_Skanör_Grillbuffé-1776

Äntligen är jag tillbaka med ett inlägg här på bloggis! 🙂 Har velat ta vara på hästveckan och tävlingarna så mycket som möjligt. Eftersom jag varit förkyld och väldigt trött har inte riktigt orken varit där för att titta in med bilder. Men nu har stormen lagt sig här i Falsterbo och ett lugn infunnit sig. Samtidigt som det är härligt med mycket folk här nere så är det också skönt när ruschen är över. 🙂

Bästa kvällen på veckan fick vi i lördags! 25 grader och strålande sol långt in på kvällskvisten. Vi hade bokat bord sedan länge på bästa grillbuffén – Hotell Gässlingen här i Skanör. Vi satt vid poolkanten medan kockarna grillade otroligt fina råvaror därute. Fantastiskt kött av olika slag, fisk, fågel, halloumi m.m och såklart en riktigt fräsch grönsaksbuffé. Dessutom ostar och dessertbuffé efter maten!

Kan inte säga för många gånger hur varmt jag rekommenderar detta ställe. Underbart mysigt hotell och ett fantastiskt kök! Det är därför vi har valt att lägga vårt event Riders Boost Camp just här. Det kommer bli sååå bra! Träffade även kökschefen Nicklas bakom grillen som också är jätte taggad på att planera maten tillsammans under hela eventet.

Bjuder på en bildbomb idag – enjoy! ?

Kramar ♡

Tips! Är ni i Skanör-Falsterbo så missa inte grillbuffén på Gässlingen – serveras vid poolen torsdag, fredag och lördag – bara under högsommaren!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *