Gift from Lexington

Andrea Berlin Påsk-4943

Tittar bara in en kortis idag… Härom veckan fick min kusin en liten son, vilket innebar att vi nu ett par veckor senare tittade förbi med en “välkommen till världen” present. Eftersom presenten var så fint inslagen fick den tyvärr inte komma med på bild, men där i låg en ljusblå bebispläd från Lexington. Väldigt söt och med härlig kvalitet! 🙂

Idag har jag också hämtat ett paket på posten. Beställde faktiskt ett par nya träningsskor under påskhelgen. Åhh… de är grymt sköna! Känns som att gå på moln. Dock blev det inte alls de jag hade tänkt mig från början, utan ett par ännu bättre. Får ta med kameran när det är dags för träning så får ni se! 😉

I morgon fredag släpps ett nytt avsnitt av min podcast – så håll ögon och öron öppna! 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *