Ginger Hälsobar

Heeeej! 🙂 Tittar in och bloggar för första gången i mysiga lägenheten i Båstad. Det är fullt upp, vi monterar möbler, får leveranser som vi har beställt… och ja försöker komma i ordning. Första kvällen i går gick faktiskt riktigt bra trots att vi inte kom hit förrän klockan 17. Jag hade köpt riktigt matiga smarriga sallader med oss som vi bara kunde äta medan vi packade upp, bäddade och fixade. 🙂

Gick en riktigt mysig kvällsprommis i solnedgången. Det var vindstilla och alldeles lugnt efter åskan. Magiskt! I morse vaknade vi och startade dagen med träning. Jonas drog ut på cykeln och körde backträning och jag tog “gridar-cykeln” bort till Riviera Strand och gymmade. Åååå så mys att allt är så nära och går så smidigt. Vi stormtrivs redan! ?

Bjuder på lite härliga bilder från vårt helgbesök på Ginger Hälsobar i Helsingborg. Alltså, om ni älskar den här typen av mat, dvs massor av olika tillagade grönsaker, röror, såser m.m så rekommenderar jag varmt att ta er dit. Jag har aldrig varit på ett ställe som har så färgrik och nyttig mat. Här kan man verkligen äta med ögonen! Till och med vattnet är färgat med naturlig färg (vilket man inte smakade). Ett 10:tal hummus, ärtröror, bönröror, kålsallader, pickade rotfrukter, quinaröror och vanliga grönsaker såklart. 

Mmmm, detta är precis min typ av mat! Proteinet beställer man vid sidan om (vi valde kyckling). I övrigt plockar man tallriken helt själv… och ja, man får fylla den så mycket det bara går för ett fast pris. Dröm! Blev galet mätt som ni förstår. Dessutom kom ägaren ut och bjöd oss på dessert. Hur gulligt! ☺ En tårtbit bakad utan raffinerat socker, nötbotten, bär och kokosgrädde. Den hamnade i en “doggi-bag” med hem.

Nu måste vi fortsätta fixa här… och jag lovar att det kommer fler uppdateringar från Båstad! 🙂

Stor kram till er ♡

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *