Golden nights & News

Hej Februari! Hoppas ni mår bra! Själv är jag tillbaka till vardagen i det grå Sverige igen. Den där underbart varma, slappa, lyxiga tiden i Dubai varar ju inte för evigt. Men är så himla glad för en lyckad semester! ? Längtar redan tillbaka och vill bara boka på nytt. Men som tur är har man lite härliga bilder att titta tillbaka på, så det kommer dyka upp fler lite bilder får Dubai framöver, så hoppas ni inte tröttnat. 😉

Just nu är det verkligen full rulle framåt. Det har hänt massor med nya grejer som jag inte berättat för er. Det blev klart precis innan vi reste. Min vardag kommer se annorlunda ut från och med nu. Ett nytt kapitel har börjat och jag ser verkligen fram emot de nya utmaningar som väntar mig. 🙂  Är så taggad! Det känns helt rätt, så mycket som har klaffat på samma gång. Självklart ska jag snart berätta för er! Så håll utkik här så kommer jag snart avslöja mer!

Under veckan har jag varit riktigt jetlaggad, låter kanske knäppt när bara tidsskillnaden mot Dubai är 3 timmar. Men både jag och Jonas kände verkligen av detta markant när vi kom hem. Det brukar vara så mycket lättare när man kommer hem till Sverige då man vinner 3 timmar på morgonen, men av någon anledning har inte riktigt kroppen fattat när vi ska sova, äta osv. Har typ känt mig “bakfull” 24/7. Träningen är nästan värst, jag är helt matt. Hoppas verkligen det släpper snart för jag behöver energi till max nu!

Lovar att titta in snart igen med mer spännande uppdateringar & bilder. Önskar er en toppen start på den nya veckan som drar igång i morgon!

Stor kram ♡

Ser ni förresten oss i spegeln på sista bilden? 😉

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *