Gynning x 2

Andrea Berlin_YSB_Gynning-5022 Andrea Berlin_YSB_Gynning-5015Andrea Berlin_YSB_Gynning-5028Andrea Berlin_YSB_Gynning-5034Andrea Berlin_YSB_Gynning-5012Andrea Berlin_YSB_Gynning-5032Andrea Berlin_YSB_Gynning-5033Andrea Berlin_YSB_Gynning-5037Andrea Berlin_YSB_Gynning-5016Andrea Berlin_YSB_Gynning-5042

Under påskafton åkte vi till Ystad, besökte bland annat Carolina Gynnings utställning, Gynning x 2, på Ystad Saltsjöbad. Var rädd för att det skulle vara alldeles för mycket folk, men vi hade nog valt rätt dag. 🙂 Väldigt färgglad konst, nästan lite för skrikig för min smak. Jag gillar ju mjuka pastell färger bättre. 😉 Dock tyckte jag där var ett par tavlor som var riktigt fina, bland annat den som hade hästar och en pensel som var på tryckt på en kritvit plexiglas tavla. Båda kan ni se i bilderna här ovan.

Vidare från Ystad körde vi till Kabusa Design Factory, en möbel- och inredningsaffär som ligger i en ruff industribyggnad mitt ute på landet i Köpingebro. Där var mycket fint att titta på i inredningsväg. Bilder därifrån kommer i dagarna! Trodde aldrig vi skulle köpa någonting, men ut kom jag faktiskt med en liten påse. 😉 En bit bort därifrån fikade vi på Olof Victors café.

En härlig tur som varvades med centimeterstora hagelbollar till strålande solsken och härligt vårväder. 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *