Heat

Andrea_Berlin_Avivir_Aloe_Vera_Heat_Ekologisk_Hudvård_Liniment_Träning-2364Andrea_Berlin_Avivir_Aloe_Vera_Heat_Ekologisk_Hudvård_Liniment_Träning-2366Andrea_Berlin_Avivir_Aloe_Vera_Heat_Ekologisk_Hudvård_Liniment_Träning-2370Andrea_Berlin_Avivir_Aloe_Vera_Heat_Ekologisk_Hudvård_Liniment_Träning-2375

Heeeej! Regnet smattrar mot rutorna och den skånska snålblåsten viner utanför. Tur att man har varit och tränat så man kan sitta inomhus och jobba framför en dator hela dagen. 🙂 Jag har fortsatt fått träningsfrågor och svaren på de lovar jag kommer i ett separat inlägg alldeles snart. Super kul att det finns ett så stort intresse för sport och hälsa hos er läsare också. ?

Eftersom jag vet att ni är måna om att ta hand om er själva och er kropp så tänkte jag faktiskt passa på att visa det varumärket som jag jobbar med i vårt bolag. Förra veckan hade vi bland annat fotografering med stora delar av sortimentet (över 20 olika produkter). Jag plåtade och vi hade massvis med läcker rekvisita som ger en härlig lifestyle känsla till varumärket. Bland annat dessa ursnygga träningsgrejer från Casall (finns här!). Mitt ansvarsområde är att jobba just med marknadsföringen, varumärkesbyggande, fotografering och sociala medier. Så kul, något jag brinner för! 🙂

Det som är speciellt med Avivir’s produkter är att de innehåller 70-99,5 % ekologisk Aloe Vera. Produkter som görs på första sorteringens gel, som transporteras direkt i bag-in-box från odling till tillverkning. Inga mellanhänder, parabener, mineraloljor eller parfym. Precis lika ren och naturlig som den ser ut!

I sortimentet finns detta liniment Heat (finns här till specialpris) som är perfekt att massera in på sina muskler och leder efter ett träningspass. Ger en behaglig känsla av kylande/värmande effekt som påskyndar återhämtningen i musklerna.

Mitt badrumsskåp är självklart fullt med alla hudvårdsprodukterna i den här serien. Jobbar man med något är det super viktigt att dels gilla sina produkter och såklart kunna dem i detalj. Jag har många favoriter just nu, därför vill jag helhjärtat och ärligt också tipsa er utan att “kränga” på något sätt. ?

Stor kram ♡

Fram till fredag 6/10 är det 20 % på Lyko.se på hela Avivirs sortiment. Så ni som är nyfikna på att prova vår ekologiska serie – passa på! Se alla produkter här!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *