Hello Crete

I morse vaknade vi upp till den här underbara utsikten över stranden på Kreta. ? När vi anlände igår kväll såg vi inte så mycket mer än detta enormt vackra hotell med poolområde som var upplyst. Sagovärld! Hotellet är helt amazing om man får uttrycka sig så. Pampigt, lyxigt, påkostat och helt nytt. Som en “dubai-resort” fast med modern arkitektur. Jag gillar verkligen stilen! 🙂 Dessutom att det bara är två veckor gammalt och ingen har bott i vårt rum tidigare gör ju inte saken sämre. Jag lovar att ni ska få se massor av hur här ser ut. I dag har vi bara velat landa lite, bekanta oss med hotellet och njuta av solen. Så ni får nöja er med några mobilbilder.

Eftersom allt på hotellet är fritt så är det bara att gå att äta, dricka eller plocka lite godsaker till poolen – precis när det passar. Idag var jag verkligen sugen på förfriskningar som glass, färsk frukt och supersmaskiga godisar – kokos/vit choklad kuber. Mums va gott! 🙂

Ska bli spännande ikväll och se vad de olika köken här serverar för middag. Allt är ju topp än så länge. Riktigt fint gym, stort spa, träningsklasser och poooolen. Denna vecka ska vi bada, sola, äta gott, träna och njuta till max!

Hoppas ni hänger med! 🙂

Stor Greklandskram ♡

Dela detta
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *