Hippson Books – Masterclass

Heeej 2:a advent! 🙂 Nu kan jag äntligen visa för er “hästbitna” läsare vad som nyligen kommit från tryckeriet. Tillsammans med Hippson Books har jag för tredje gången gjort en bokserie i 3 delar. Sammanlagt har vi nu släppt 9 träningsböcker tillsammans som blivit otroligt populära genom åren.

Den här gången känns faktiskt böckerna extra speciella. Det är nämligen en samling av nästan alla mina träningsreportage (i hoppning) som jag har gjort under årens lopp. Från 2009 till 2016 när jag har träffat den absoluta toppeliten, både i Sverige och utomlands, för att höra hur de tränar sina hästar och få ta del av deras bästa övningar. Nu är allt detta samlat! Det är alltså jag som står bakom vart enda ord i böckerna och rubbet bilder har min duktiga man Jonas tagit. 🙂

Den här serien känns som ett väldigt roligt sätt att på något sätt runda av något jag jobbat med väldigt länge. Jag ska inte säga att jag avslutar att skriva ridsport, men min journalistroll har sakta men säkert blivit mindre och mindre. Ett beslut som jag helt själv valt att ta, då jag känt att jag kommit till en punkt där jag gjort det mesta som går att göra. 

Jag har rest Europa runt och hälsat på världsstjärnor, skrivit träning i såväl dressyr som hoppning och haft ett fint kontraktnät på grund av mitt eget tävlande. År efter år har vi klätt tidningsomslag med våra bilder till de största magasinen och jag har skrivit långa storys om ryttarnas liv. Toppen är på något sätt nådd. Samtidigt är jag otroligt stolt när jag ser tillbaka på dessa 10 år, jag har verkligen växt och utvecklats otroligt mycket! 🙂 Tidningarna har trott på mig, gett mig förtroende och sååå många chanser och upplevelser. Vilket har varit fantastiskt och få förunnat.

Med detta sagt, är det absolut inte ristat i sten att jag inte kommer “synas” vidare i text, ljud och bild inom ridsporten. Jag tar alltid roliga uppdrag och blir jag tillfrågad så är jag alltid nyfiken på att vara med. Vi får helt enkelt se vart framtiden bär!

Just nu är jag otroligt taggad på en ny grej som jag kommer berätta om inom kort! 🙂 

Kram ♡

Julklappstips!

Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dig dina ryttarvänner? Då är dessa 3 böcker kanske en kul paket att lägga under granen. Finns redan att beställa via Hippson här!

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *